Kontakt

Ønsker du å ta kontakt, bruk skjemaet nederst på siden, så hører du fra meg!

Torbjørg Oline (f.Oustorp) er født i Tanzania. Jeg kom til Norge og Kristiansand i tide til skolestart. Der fullførte jeg skolegang før jeg dro til New Zealand for å ta en dts (Disippeltreningsskole) som YWAM/Ungdom i Oppdrag arrangerte. Deretter jobbet jeg i Ungdom i Oppdrag på Skjærgårdsheimen på Flekkerøy utenfor Kristiansand, i 3 år. Jeg var engasjert som lovsangsleder og forkynner i Salem Misjonsmenighet Kristiansand ved siden av. Jeg tok så en bachelor i praktisk teologi på Ansgar Teologiske Høyskole, Kristiansand, og avsluttet denne på Menighetsfaktultetet i Oslo. Så jobbet jeg fem år på Filadelfia Bibelskole i Oslo, i tillegg til å utdanne meg innen kristen sjelesorg. Jeg var aktiv som forkynner i Filadelfiakirken og i andre sammenhenger ved siden av jobben som bibelskolelærer. I 2013 fullførte jeg også en mastergrad i Praktisk Teologi fra Ansgarskolen. Denne mastergraden la grunnlag for boken "Etterlysning: Åndelige foreldre" (Luther forlag, 2015) som jeg siden har reist mye rundt og delt om de siste årene. Oppfølgeren til denne kom i 2019 "Generasjon Savnet" (Luther forlag) beskriver savnet etter en foreldregenerasjon, som er sårt etterlengtet og har en viktig rolle i menighetsfamilien.  

Nå jobber jeg som pastor i Ytre Randesund Misjonskirke og reiser som forkynner i tillegg.

Mitt største forbilde er Jesus. Han inspirerer meg og utfordrer meg og jeg har tenkt å bruke resten av livet på å forsøke å ligne Han i min verden.

Jeg elsker den gode praten på cafe eller å bare sitte alene der og la livet gå litt langsomt. Jeg blir fort engasjert og utfordres likevel ofte av min egen passivitet. Jeg kjenner daglig på spenningen mellom styrke og svakhet, avmakt og tiltakslyst, bekymring og fred!

Jeg er så heldig å være gift med Stein Erik og vi har barna Christoffer, Malin og Benjamin sammen.

Kontaktskjema

Takk for din henvendelse!

Du hører fra meg så snart jeg har mulighet til å svare!

Vis skjema igjen

(error)

(error)

(error)
* Obligatorisk felt